• Corundum Worm Grinding Wheels

    Corundum Cacing grinding roda

    Ngadopsi téhnologi manufaktur husus, produk ieu sharply taneuh; kirang grinding panas, euweuh kaduruk jeung tanda Geter on workpiece nu; efisiensi grinding tinggi, kateguhan alus, ingetan bentuk alus, sarta precision machining hade gears.

  • Flexible Grinding Disc

    Fleksibel Grinding Disc

    Dipaké pikeun ngolah low-grinding, kalawan kinerja grinding alus tur stabilitas tinggi tina tube grinding.

    Fléksibel Grinding Wheel didamel tina séréal abrasives aluminium bodas premium, tulangan beungkeut résin, jaring serat kaca pikeun kaamanan anu luhur sareng efisiensi ngagiling.

    téhnologi fléksibel unik nawarkeun kirang ngocok, leungitna noise jeung rarasaan leungeun alus. Lemes, damel langkung tenang sareng kirang kacapean operator.

    Kalenturan punjul pikeun permukaan melengkung, sisi sisi logam & stainless steel, polishing permukaan lambar baja ipis.

  • Crankshaft Grinding Wheel Vitrified Bonded Grinding Wheel

    Crankshaft grinding kabayang Vitrified kabeungkeut grinding kabayang

    Widang aplikasi: Utamana dianggo pikeun ngagiling rupa-rupa crankshafts mobil, traktor sareng mesin mesin angkutan. Bagian tina éta ogé cocog pikeun camshaft grinding.

    Fitur: produk ngabogaan precision tinggi, kinerja kasaimbangan alus, kinerja grinding alus, sarta karasa; stabilitas alus, pangropéa sudut R alus, tur euweuh kaduruk kana workpiece nu.

  • Bore Grinding Of Gears Used Internal Grinding Wheels

    Bore grinding of gears dipaké roda grinding internal

    roda grinding internal nawiskeun grinding tepat surfaces internal pikeun ménta finish permukaan alus teuing jeung dimensioning akurat. Aranjeunna salajengna direkayasa pikeun ngurangan frékuénsi ganti baju jeung ningkatkeun ongkos panyabutan stock. Kontras jeung ngagiling permukaan cylindrical, surfaces internal merlukeun conformity tinggi roda-karya implying yén pre-ganti beungeut roda pasti. roda grinding internal manggihan sauntuyan aplikasi dina grinding of gears, bantalan, cingcin jero, cingcin luar, kacang steering jsb Sababaraha industri anu ngagunakeun roda ieu.

  • Polishing Grinding Stone Wheel For Bench Grinders

    Polishing grinding Batu kabayang Pikeun Bangku Grinders

    Ulah make retakan atawa roda grinding ngarugikeun séjén.

    Mesin motong kudu dilengkepan tameng pelat baja, kudu bisa mastikeun yén nalika grinding kabayang pikeun meungpeuk lebu nalika pegat.

    Lamun dina pamakéan, kudu nyieun Mars handap ogé nalika motong horizontal ukuran pikeun nyegah ngarugikeun ka staf lianna.

    Nalika motong, sanggeus motong item kudu clamped saméméh dimimitian gawé.

  • Flat Roll Resin Bond Diamond Polishing Wheels Grinding Tools

    Datar Roll résin Bond Inten Polishing roda grinding Parabot

    Roll grinding wheel utamana dipaké pikeun grinding lambar baja, lambar baja beurat sedeng jeung tiis tur panas millwork rojongan roll dina indutry baja, Cocog jeung roll grinding tina tiis-digulung jeung panas-digulung cadar. Roda loba dipaké di pabrik baja pikeun sagala jinis hot-roll, tiis-rool steel sheets.stainless steel plat jeung strip jeung logam gulungan di papermaking industri.the roda boga kakuatan tinggi, struktur seragam jeung karasa, efisiensi tinggi jsb.

  • Alumina White Internal Grinding Wheels For High Speed Steel

    Alumina Bodas internal grinding roda Pikeun High Speed ​​Steel

    YXG Abrasives internal grinding runtuyan kabayang bisa akurat grind beungeut jero pikeun ménta hiji finish permukaan alus teuing jeung dimensi tepat. Aranjeunna geus salajengna dirancang pikeun ngurangan frékuénsi ganti baju jeung ningkatkeun laju motong. Dibandingkeun jeung grinding permukaan cylindrical éksternal, beungeut jero merlukeun gelar luhur grinding konsistensi processing roda, nu hartina pre-ganti permukaan kabayang grinding kudu akurat.

  • Grinding Wheel For Aluminium

    Grinding kabayang Pikeun Aluminium

    Produk ieu diwangun ku bolong serat kakuatan tinggi, bijih taneuh sareng napel khusus.

    Produk ieu diwangun ku bolong serat kakuatan tinggi, bijih taneuh sareng napel khusus.

    Dipaké pikeun mesin sudut kakuatan sedeng, ngahontal kinerja grinding unggulan sanajan dina kaayaan tekanan kontak low.

    Dipaké pikeun stress tinggi kerja, kinerja abrasive alus teuing, stabilitas tinggi di grinding pipe.

    Cakram grinding logam nyadiakeun kamampuhan panyabutan burr tinggi tina jenis umum beusi jeung baja méré kinerja maksimum sarta umur panjang.

    Grinding baja hampang umum pikeun durability maksimum.

  • Centreless Grinding Wheel For Grinding Piston Rods

    Centerless grinding kabayang Pikeun Grinding Piston Rod

    Conventionally grinding dicirikeun salaku prosés panyabutan bahan low sanggup nyadiakeun duanana akurasi tinggi na finish tinggi. Tapi, mecenghulna mesin grinding canggih tur roda grinding geus elevated status grinding kana machining abrasive dimana akurasi tinggi na permukaan finish kitu ogé laju panyabutan bahan tinggi bisa dihontal sanajan dina bahan unhardened.

  • Hypodermic Needle Grinding Wheels

    Hypodermic Jarum grinding roda

    Produk ieu loba dipaké dina stainless steel, tambaga, aluminium sarta logam sejen tur kaca, jati, keramik, marmer jeung non-logam polishing rupa lianna.

  • Super-thin Cutting Disc

    Super-ipis motong Disc

    Cakram motong ultra-ipis kalayan kinerja motong ultra-gancang sareng burr minimal.

    Idéal pikeun motong logam, stainless steel, logam ferrous, logam non-ferrous, marmer jeung beton.

    Kombinasi partikel alumina proprietary.

    Metal motong disc kami loba dipaké dina motong logam di mobil, kapal, karéta api, konstruksi, stainless steel, sarta industri lianna. Sarta kami geus motong ukuran disc 105 mm-400 mm, 4 inci-16 inci.

  • Cylindrical Grinding Wheel Of Abrasive Grinding Wheels

    Cylindrical grinding kabayang Of Abrasive grinding kabayang

    Grinding kabayang utamana dibagi kana tilu kategori, kelas A, kelas B jeung kelas W.

    A: utamana dipaké dina poé casting, baja, processing logam jeung batu jeung industri lianna.

    B: kelas buruh utama, industri kapang.

    W: Kelas dipaké pikeun grinding precision.

    Kabayang grinding jero utamana dipaké pikeun grinding liang, nu salah sahiji grinding paling hese. Diaméter luar tina kabayang grinding nyaeta preferably 60-80%.,