PROFIL PERUSAHAAN

Usaha perusahaan nyertakeun penjualan roda ngagiling korundum bodas, roda ngagiling korundum coklat, roda ngagiling silikon karbida héjo, roda ngagiling résin, sandpaper, roda ngagiling keramik, sareng sajabana, ogé penjualan roda ngagiling keramik sareng abrasives sanés. Éta mangrupikeun perusahaan dagang internasional anu khusus dina penjualan abrasive, abrasive sareng asesoris.

Produk perusahaan diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah kalebet Cina, India, Vietnam, Indonesia, Malaysia, Italia, sareng Amérika Serikat. Geus jadi supplier global parabot abrasive. Alatan kinerja gawé na alus, cakram motong kami disebut sharpest ku konsumén. huntu. Kualitas perusahaan kami parantos lulus ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas. Ayeuna pabrik urang ngagaduhan langkung ti 100 produksi canggih sareng alat uji. Kapasitas produksi taunan ngaleuwihan 10.000 ton. Jeung parusahaan urang renews parabot unggal taun tetep téhnologi jeung mesin industri ngarah. Aya leuwih ti 20 technicians senior, leuwih ti 50 technicians, sarta leuwih ti 30 tanaga manajemén. Kami henteu kantos lirén dina jalan inovasi téknologi. Urang mandiri ngarancang jeung ngamekarkeun produk urang sorangan, terus innovate produk, tetep nepi ka téknologi anyar, jeung pabrik produk béda nurutkeun kaayaan sabenerna sarta sarat nagara béda jeung wewengkon. Dina waktos anu sami, urang ogé ngalakukeun perdagangan ngolah OEM, ngabagéakeun para nasabah tina sagala arah pikeun nganjang perusahaan urang. Kami bakal nyumponan kabutuhan anjeun kalayan téknologi anu saé sareng jasa anu pangsaéna, sareng nyiptakeun kaayaan win-win.

Mitra Ahli Satuju

  • about-ex
    "Seueur investor perumahan énggal énggal-énggal kaluar tina profési sareng investasi. Nalika anjeun investasi di perumahan, anjeun sering ningali sisi kamanusaan anu saham, obligasi, silih dana, sareng nyimpen artos ngalindungan anjeun.

    JOHN DOE • Investor Harta

  • about-exp
    "Henteu aya lalaki tapi ngarasa langkung janten lalaki di dunya upami anjeunna gaduh sakedik taneuh anu anjeunna tiasa nyauran nyalira. Sanajan leutik éta dina beungeut cai, éta opat rebu mil jero; sareng éta mangrupikeun harta anu saé pisan.

    HARRY SMITH • boga imah anyar

abput_img